Kulki mięsne dobrze nadziane serem Pudliszki

Gru 30, 2012 przez

Kulki mięsne dobrze nadziane serem Pudliszki

Kulki mięsne dobrze nadziane to apetyczne połączenie soczystego mięsa z pysznym nadzieniem z serowym oraz wyjątkowym sosem pomidorowo-śmietanowym podkreślającym głębię smaku.

Przygotowane bez:

– Substancji konserwujacych
– MOM (mięsa oddzielonego mechanicznie)
– Glutaminianu monosodowego

Sposób przygotowania:

– Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.
– W kuchence mikrofalowej (850W): Zawartość opakowania przełożyć do głębokiego talerza. Podgrzewać przy max. mocy przez 3-4 minuty.

Inne rodzaje dań:

Kulki mięsne dobrze nadziane kapustą z grzybami w sosie pieczeniowo-grzybowym 502g
Kulki mięsne dobrze nadziane ziemniakami i boczkiem 520g
Kulki mięsne dobrze nadziane pieczarkami 520g

Zostaw wiadomość

Twój adres email nie zostanie opublikowany.