Filety rybne marki FRoSTA – bez tłuszczu na trzy sposoby

Lip 2, 2013 przez

Filety rybne marki FRoSTA – bez tłuszczu na trzy sposoby

FRoSTA zachęca do beztłuszczowego przyrządzania Filetów rybnych i inspiruje kulinarnie. W czerwcu br. wprowadziła do sprzedaży limitowaną edycję produktów z arkuszami do gotowania, smażenia i pieczenia bez tłuszczu. FRoSTA oferuje konsumentom nowoczesne rozwiązanie, umożliwiające beztłuszczowe przygotowanie Filetów rybnych. Filety z dorsza, Filety mintaja i Filety z morszczuka można upiec, usmażyć, a nawet ugotować bez dodatku tłuszczu. Do opakowań produktów dołączono dwa arkusze papieru SAGA. Ich zastosowanie pozwala przygotować filety na wiele sposób i już w kilka minut. Soczyste Filety rybne FRoSTA zamrożono tuż po złowieniu. Dzięki specjalnym technikom filetowania nie mają ości. Filety rybne przygotowane w papierze SAGA pozostają aromatyczne i delikatne. Filety rybne z papierem SAGA są szczególnie polecane konsumentom ceniącym sobie wysoką jakość i wygodę przygotowywania posiłków. Filety rybne z wielofunkcyjnym papierem pozwolą każdemu rozwinąć umiejętności kulinarne. Dla osób poszukujących inspiracji kulinarnych, FRoSTA przygotowała ciekawe i oryginalne propozycje zastosowania produktów.

Zostaw wiadomość

Twój adres email nie zostanie opublikowany.