Krówki wypasione od „Pszczółki”

Gru 13, 2013 przez

Krówki wypasione od „Pszczółki”

W ofercie Fabryki Cukierków „Pszczółka” pojawiła się kolejna nowość. Firma ruszyła ze sprzedażą jednych z najstarszych i najbardziej cenionych polskich słodyczy – krówek. Tradycyjny produkt z lubelskiej firmy nazywa się „Krówka wypasiona” i jest dostępny w dwóch wariantach – mlecznym i kakaowym.
„Krówki wypasione” produkowane są z najwyższą starannością i z pewnością pokochają je wielbiciele tradycyjnych słodyczy. Idealne proporcje najlepszych składników oraz staranne, ręczne wykonanie gwarantują niezapomniany smak.

Krówki od „Pszczółki” mają doskonałą konsystencję – są kruche na zewnątrz i ciągnące w środku, co sprawia, że rozpływają się w ustach. Smakosze mogą wybierać spośród dwóch smaków – delikatnym mlecznym lub bardziej wyrazistym kakaowym. Produkt sprzedawany jest na wagę.

Powiązane posty

Tagi

Podziel się

Zostaw wiadomość

Twój adres email nie zostanie opublikowany.