Bezglutenowe tartaletki z kruchego ciasta 3 PAULY

czerwiec 1, 2015 przez

Bezglutenowe tartaletki z kruchego ciasta 3 PAULY

Dieta bezglutenowa nie musi być monotonna, nie oznacza także rezygnacji za słodkości. Marka 3 PAULY, producent artykułów specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla osób cierpiących na nietolerancje pokarmowe, znana jest ze swojej bogatej oferty pełnoziarnistych ciast i ciastek bez glutenu, laktozy czy orzechów. Nowe w Polsce KRUCHE CIASTKA TORTELETTS doskonale wpisują się w filozofię zdrowego i lekkiego odżywiania oraz życia w harmonii z naturą.

Bezglutenowe tartaletki z kruchego ciasta 3 PAULY mogą być bezpiecznie wybierane przez osoby z celiakią, alergików oraz wszystkich miłośników zdrowej żywności. Nie zawierają glutenu, laktozy, jaj, mleka czy orzechów, są także wolne od sezamu. Oparte na skrobi i mące kukurydzianej ciasteczka w kształcie zgrabnych, niewielkich tart wyprodukowane zgodnie z najwyższymi standardami jakości i bezpieczeństwa alergologicznego, jak zawsze bez składników modyfikowanych genetycznie, konserwantów, barwników i wzmacniaczy smaku.

Bezglutenowe tartaletki z kruchego ciasta sprawdzą się nie tylko w podróży, pracy czy podczas wypadów za miasto – to również idealna baza dla smacznego deseru z sezonowymi owocami, czy to do popołudniowej kawy, czy też na wieczorne spotkanie z przyjaciółmi. Jeśli do truskawek czy malin dodamy trochę ubitej, gęstej śmietany, otrzymamy przekąskę, której nie oprze się nikt. Ciasteczka długo zachowują świeżość, dodatkowo pakowane są w dwa oddzielne, zamknięte porcje, ułatwiające przechowywanie produktu i umożliwiające jego swobodne przenoszenie.
Bezglutenowe Kruche tartaletki 3 PAULY dostępne są w poręcznym 200-gramowym pudełku, na którym umieszczono czytelne informacje dotyczące zalet żywieniowych produktu. Estetyczny design opakowania pozwala na łatwe odnalezienie produktu na sklepowej półce.

Powiązane posty

Podziel się

Zostaw wiadomość

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.